We don't miss anything!


Rins guanya al Motorland i posa el mundial calent

2013-09-29 11:47

Alex Rins ha aconseguit la victoria al GP d'Aragó disputat aquest diumenge al Motorland. El barceloní ha superat a Maverick Viñales en l'ultima volta i el de Roses ja no l'ha pogut atrapar per un error. Alex Marquez ha completat el podi i Luis Salom ha estat quart i perd molta distància amb Rins i Viñales.

Per: Eric Calduch @calduch3

La primera cursa del dia ha estat com de costúm la de Moto3. La sortida ha estat força neta, les dos Estrella Galicia 0'0 es posaven en les primeres posicions per davant de Viñales i la Tec Interwetten de Philipp Oettl. Salom feia una bona sortida i es posava cinquè. Per darrere veiem la primera caiguda, per part de l'espanyola Maria Herrera, que tot i això seguia la cursa.

Passades les voltes els quatre primers es despenjaven de la resta, amb un Rins i un Viñales que s'intercanviaven les posicions constanment mentre que Oettl era el primer en despenjar-se del grup. Marquez seguia aguant fins que ha set voltes del final també es despenjava deixant una lluita cos a cos entre Rins i Viñales. Per darrere hi havia una gran lluita pel cinquè lloc fins que Salom i Oliveira es distanciaven de la resta per donar caça a Oettl. Mentrestant Toni Finsterbusch es queia i posteriorment ho feia Mateo Ferrari. Ja al final Khairuddin es tocava amb Efren Vazquez i tenia una caiguda força violenta però sense conaqüencies per ell.

A la ulitma volta Alex Rins superava a Viñales mentre que Oliveira feia la mateixa maniobra amb Salom pel quart lloc. A la meitat de la volta Salom li tornava i en la lluita per la victoria acabava quan a Viñales no li entrava la tercera marxa i veia com Rins s'allunyava considerablement. I així acabava la cursa amb la cinquena victoria de Rins. Ara el campeonat és posa molt més ajustat amb un Rins que passa a ser segon a nou punts del lider Salom mentre que Viñales és tercer a dotze. Veurem que acaba passant en les quatre curses que resten. Vazquez ha estat 10º, Isaac Viñales 18º, Ana Carrasco 20º, Juanfran Guevara 28º i Maria Herrera 29º. 

—————

Retorna