We don't miss anything!


Riberas segueix amb Porsche el 2014

2013-12-07 14:13

El pilot català Alex Riberas, seguirà una temporada més dintre el programa de Joves pilots de Porsche, gràcies al seu bon paper aquest any.

Per: Arnau Viñals Vendrell

Alex Riberas ja ens ho va comentar durant els test de post-temporada de la Fórmula Renault 3.5 al circuit de Barcelona-Catalunya que, Porsche estava content amb la seva feina i que es sentia confiat per seguir amb ells un any més.

I així ha estat, Riberas continuarà amb Porsche, segons ha anunciat a Facebook i Twitter. Ara bé, el barceloní no ha mencionat si seguirà a la Porsche Carrera Cup o competirà en una altre, el que si es sap és el munt de noves sensacions que ha tingut el de Barcelona.

Després de estar varis anys competint a la Fórmula Renault 2.0 Eurocup per tot Europa, passar a una categoria on pràcticament només es córrer a Alemanya i que a més a més una de les 9 curses inclou el circuit del Nordschleife, de més de 25 quilòmetres i que la volta es fa en més de vuit minuts, ha necessitat una adaptació que ha tingut premi, amb la pole que va aconseguir a Nürburgring o el podi final a Hockenheim, que l’ha col·locat a la onzena posició del campionat.

 

—————

Retorna