We don't miss anything!


Repsol i Honda junts fins a 2017

2014-07-16 22:43

La petrolera espanyola Repsol i Honda Racing Corporation segueixen junts tres anys més, sent així el patrocinador més gran del equip des de 1995 amb un increïble palmarès

Per: Jordi Ferrer

https://photos.motogp.com/2014/07/16/okr_7701_original.jpg

Repsol ha renovat com a patrocinador principal juntament amb el equip japonés d’Honda per a tres temporades més. Des de 1995 fins a l’actualitat, Repsol i Honda han sigut una forta aliança, gracies a la tecnologia d’aquesta primera, l’equip Honda ha triomfat durant aquestos vint anys.

 

El primer contracte fou firmat fa 20 anys i es normal que renovin, amb un increïble palmarès de 10 títols, 133 victòries i 354 podis entres 500 cc i MotoGP. Actualment conten amb dos pilots catalans, Dani Pedrosa i el campió més jove de la categoria reina, Marc Márquez.

 

“Estem molt satisfets de renovar una aliança que es remunta al 1995 i que ha donat tants fruits, en l’àmbit deportiu i tecnològic”, ha assenyalat Begoña Elices, directora general de Comunicació de Repsol.

 

Finalment, Honda i Repsol segurament seguiran aconseguint triomfs com fins aleshores, i més sabent que hi ha una relació tècnica clau que ha ajudat a la present temporada, sobre tot per la gestió de combustible en que solament es permeteixen 20 litres de carburant per a la cursa.

 

—————

Retorna