We don't miss anything!


Regalia es fa amb la pole a Nürburgring

2013-07-06 10:25

Facu Regalia ha aconseguit la posició prferent al circuit de Nürburgring, Alemanya, i es fa amb els 4 punts que val aquesta posició. El líder del campionat, Tio Ellinas, ha acabat a només 54 milèssimes de la pole. El segon en el campionat, l'estonià Korjus, ha estat novè i Daly, tercer en el campionat, només ha pogut fer catorzè, per tant Ellinas té l'opurtunitat d'escapar-se en el campionat si guanya avui.

per: Arnau Viñals Vendrell

La sessió de classificació s’ha iniciat amb un sol lluent al circuit de Nürburgring, tot i que les temperatures eren baixes. Al primer intent de volta ràpida, Mckee (Bamboo Engineering) obria els temps, el líder del campionat Tio Ellinas (Marussia Manor Racing) es ficava segon, els temps seguien milloren Lichtenstein (Carlin) es ficava primer però Kvyat (MW Arden) li treia aquest honor, després ho faria Williamson (Bamboo Engineering), Korjus (Koiranen GP). Després Williamson tornava a la posició preferent, Daly (ART Grand Prix), Zamparelli (Marussia Manor Racing), Regalia(ART Grand Prix).

I com a totes les categories els pilots realitzaven clavades de frens al primer revolt, com Zamparelli o els dos Koiranen, Vainio i Korjus.

També hi havia problemes de trànsit, Lichtenstein molestava a Fontana (Jenzer Motorsport) quan venia amb la seva millor volta.

Només havien passat 10 minuts de 30 programats, i el preferit per la pole position,  Korjus, s’aturava a box, igual que els altres pilots que utilitzarien tres jocs de pneumàtics per la posició preferent.

A meitat de la sessió, Ellinas es ficava primer en una volta neta pel xipriota, no com Harvey (ART Grand Prix) que es trobava trànsit. Kvyat després es ficava primer, Alexander Sims (Status Grand Prix) segon, Sainz Jr. (MW Arden) quart i el seu company Visoiu setè. Korjus a continuació, es ficava segon. Els disset primers,  només els separava un segon de distància, per tant la lluita per la pole seria molt dura. Quan els pilots s’aturaven per ja col·locar el últim joc de pneumàtics nous que tenien a disposició, per poder atacar per aconseguir la pole position.

A només cinc minuts pel final, Yelloly (Carlin) pujava a la segona posició, després de tenir una volta absolutament neta, però Ellinas es ficava primer.

Començaven els minuts finals, i Regalia feia un temps impressionant i es feia amb la “pole” provisional. I el sempre sorprenent Korjus, “només” es ficava vuitè.  Per tant, primera posició per Regalia, seguit per: Ellinas, Fontana, Harvey, Williamson, Yelloly, Sims, Kvyat, Korjus i Sainz, completen el TOP 10.

—————

Retorna