We don't miss anything!


Redding s'endú la pole a Indy

2013-08-17 21:54

Scot Redding ha aconseguit la pole position de Moto2 al circuit d’Indianapolis als Estats Units, i és la tercera del britànic aquest any.

Per: Arnau Viñals Vendrell

Des de bon inici de la classificació, el japonès Nakagami ha imposat el seu ritme per fer un bon temps des del inici. Juntament amb ell, com és habitual Espargaró, Redding, Rabat i Zarco han rodat força ràpid durant els primers compassos de sessió.

Redding durant tota la sessió ha tingut forces problemes per tal de poder fer una bona volta per culpa del trànsit, tot i que el britànic, perd molt de temps en el sector 4. Hem vist també que les Mapfre Aspar de Terol i de Torres han aconseguit arreglar els problemes d’ahir i també han anat presentant la seva candidatura per la “pole”.

També hem vist caigudes, una d’Axel Pons i dues de Luthi que una d’aquestes ha estat per culpa de Ricard Cardús que l’ha fet fora de pista.

El final de la sessió ha estat molt ajustat, amb diferències mínimes. Redding amb molts problemes durant la sessió es ficava primer amb 1 minut restant de sessió. Espargaró ha estat segon, tercer Nakagami i Rabat

—————

Retorna