We don't miss anything!


RedBull i McLaren els més forts a Suzuka, Ferrari a prop

2012-10-05 14:31

 

Escrit per: Cristian Jiménez Ruiz / Twitter: @cristianjrF1

La primera jornada de divendres l'ha dominada el McLaren de Jenson Button i a dues dècimes el seu company d'equip Lewis Hamilton, darrera dels dos McLaren s'ha situat Marck Webber i Nico Rosberg, Fernando Alonso ha estat 11è i Sebastian Vettel 17è.

En aquesta primera sessió hem vist com els equips han estat provant noves peces als seus monoplaces, Ferrari provava un ala de davant i un ala del darrera nova com va sent habitual a la marca de Maranello, McLaren ha estat evaluant els gasos de la part del darrera del seu monoplaça i hem pogut veure a Button amb una graella de sensors al difusor, RedBull per la seva banda ha pintat els seus alerons de parafina.

A la segona jornada de divendres el primer qualificat ha sigut Marck Webber seguit de Hamilton, Vettel, un sorprenent Nico Hulkenberg i Fernando Alonso, Jenson Button ha sigut i Felipe Massa .

En aquesta sessió com a cada divendres els equips han provat algunes parts del cotxe que no han quedat massa clares a la primera sessió i els pneumàtics, tots els equips han fet una tanda de qualificació amb els pneumàtics durs i els pneumàtics tous, i ja cap el final de la sessió els equips fan proves de carrera amb els cotxes plens de combustible.

Aquest Gp del Japò es una de les 6 finals que Fernando Alonso per proclamar-se tricampiò, en la que intentarà mantindre a ratlla a Sebastian Vettel, sense dubte serà un Gp elèctric, amb molta igualtat.

—————

Retorna