We don't miss anything!


Red Bull segueix dominant amb comoditat

2013-07-26 15:48

Escrit per: Cristian Jiménez Ruiz

Els dos Red Bull han tornat a marcar la pauta en la segona sessió de divendres seguits, això si, molt de prop tant per Grosjean com per Alonso a una volta amb els pneumàtics més tous.

Els dos Mercedes han acabat darrere de Felipe Massa que ha estat cinquè, Hamilton 6è i Rosberg 7è, Kimi ha acabat 8è però amb un temps molt llunyà al real ja que en els seus dos intents de volta ràpida s'ha vist obstaculitzats per Button.

Com ja és habitual, en la segona sessió de lliures, es fa una tanda ràpida amb el pneumàtic més dur i una amb el pneumàtic més tou. Un cop finalitzada aquestes tandes ràpides els temps no solen moure ja que els equips es basen únicament en les tandes llargues i simulacions de cursa.

En les tandes curtes o de classificació ha hagut una gran igualtat entre diguem els top 4 d'equips, Red Bull, Mercedes, Lotus i Ferrari. Però ha estat en les tandes llargues quan s'ha mostrat una gran superioritat de Red Bull, els Lotus poden mantenir el ritme però sense aconseguir els temps de Vettel i Webber i ja Ferrari bastant lluny dels Lotus.

És clar que no deixen de ser entrenaments lliures i qualsevol semblança amb la realitat és pura coincidència, però aquestes sessions ja ens marquen la pauta del que serà la cursa. Una cursa que s'espera que diumenge s'assoleixin temperatures superiors als 40-50 graus ambient i 50-60 graus de pista, molt mes que la temperatura d'avui, així que tot pot canviar.

Finalment i parlant dels pneumàtics nous, (construcció de 2012 i compost 2013) sembla que no a afectat ni beneficia a ningú en particular, però si es nota que han donat certa estabilitat i poca degradació entre els equips, ja que hem vist tandes amb els pneumàtics més durs molt llargues.

—————

Retorna