We don't miss anything!


Red Bull Ring segueix al DTM fins el 2016

2013-06-20 21:30

Bones notícies per als amants del DTM a Àustria: les sèries touring-car  internacionals més populars; hi correrà a Red Bull Ring de Spielberg fins el 2016. Després d'unes tres setmanes d'Austrian DTM, on  ha estat titular dels drets i el promotor de ITR eV ha anunciat al circuit, situat a Estiria, l'ampliació del contracte per tres anys.

per: Cristina Garriga

"Ens sentim molt còmodes en Spielberg, amb el DTM", diu ITR eV President Hans Werner Aufrecht. "Per tant, estem encantats de tenir l'oportunitat de competir-hi en els pròxims tres anys, també. Spielberg té l'avantatge de ser un circuit integrat en l'entorn, el que causa una gran competició automobilística. Aquesta és una de les raons per les que ens agrada córrer a Spielberg. Una altra és la gran organització que és absolutament al nivell que necessita avui en dia per a la celebració d'esdeveniments del motor de l'esport professional. A més a més, també cal tenir present els fans del DTM . Volem oferir-los una experiència encara millor i més bonica, durant les reunions de carreres que vénen al Red Bull Ring. I per fer-ho, volem tribunes cobertes i una situació d'aparcament de l'àrea de millora ".

 

Fa unes setmanes enrrere, durant la temporada 2013 de llançament a Hockenheim, Hans Werner Aufrecht va presentar Markus Messner, Cap de Servei de Circuits i Red Bull Ring, amb el trofeu per al "Organitzador de l'Any 2012 '. Un gran honor, per a totes les persones involucrades i per descomptat a tots els fans que van sestar encara més encantats amb la signatura del nou acord.

 

"Ens considerem afortunats per ser capaços d'oferir en els propers anys als nostres austríaques de la sèrie touring-car més popular a tot el món", diu Walter Kafitz, Director de Màrqueting i Vendes del Projecte Spielberg. "l 'Organitzador de l'Any 2012" Premi a la Xarxa Bull Ring també demostra que la nostra cooperació amb ITR és simplement genial i això és una cosa que som realment orgullosos. "

 

DTM va disputar les seves primeres carreres en Spielberg 2001-2003. En aquests anys, les curses al circuit van ser guanyades pels conductors de Mercedes-Benz; Marcel Fässler (2001 i 2003) i Bernd Schneider (2002). Després d'una pausa de diversos anys a causa de les nombroses mesures de renovació, DTM va tornar a Estíria en 2011. Les dues primeres carreres després de la remuntada van ser guanyades per Martin Tomczyk i Edoardo Mortara per Audi i aquest any, BMW celebra un-dos-tres amb cortesia de Bruno Spengler, Marco Wittmann i Timo Glock.

—————

Retorna