We don't miss anything!


Red Bull ha considerat fitxar a Alonso per a 2014

2013-07-28 22:39

L'equip Red Bull, campió del món 2010, 2011, 2012 i líder del mundial de 2013 ha considerat l'opció de comptar amb Fernando Alonso perquè aquest ocupi el seient que deixarà lliure Mark Webber al final d'any segons informa Autosport.

Escrit per: Cristian Jimenez Ruiz @cristianjrF1
Traduït per: Eric Calduch

Al principi tot apuntava que aquest lloc anava a parar per al pilot de Lotus Kimi Raikkonen o el pilot de l'escuderia germana de Red Bull, STR Daniel Ricciardo, però avui, després de la carrera d'Hongria i el decebedor ritme de Ferrari en aquest GP i en els últims disputats, s'han despertat els rumors que Alonso ja estaria cansat del seu actual equip (Ferrari) i aquest podria canviar d'aires.

Aquests rumors els va activar David Coulthard que va deixar caure aquesta possibilitat si Ferrari no millorava el seu rendiment de forma ràpida i efectiva. Fernando Alonso i el seu mànager van desmentir aquesta possibilitat, i va deixar ben clar que ell està molt a gust amb Ferrari i que si havia de fer un nou contracte seria el de renovació amb Ferrari.

Avui ha sortit a la llum que divendres Fernando Alonso i Luis García Abad van mantenir una conversa amb Christian Horner. Quan Horner se li va preguntar per això va dir que les converses amb les dues parts són confidencials, però que han hagut converses i tenir a Fernando a les seves files seria "interessant''.

—————

Retorna