We don't miss anything!


Red Bull aconsegueix tres títols consecutius

2012-11-20 17:15

Escrit per: Arnau Viñals     @vinyi_arnau96

El segon lloc de Sebastian Vettel al GP dels Estats Units va segellar el campionat de constructors consecutius tercer per Red Bull Racing i Renault.
El resultat es produeix després de 440 punts, guanya set, vuit poles i set voltes ràpides per al duo de Sebastian Vettel i Mark Webber el que va de l'any. La corona és també el títol de constructors del 11 'que Renault ha pres en l'esport.
El Red Bull Racing-Renault aliança es va iniciar el 2007 quan el RS27, 2.4 litres V8 de Renault es desenvolupen a Viry-Châtillon, s'ha integrat en el xassís de l'equip Red Bull Racing. El podi per primera vegada en la temporada inaugural, amb el Red Bull Racing per primera vegada-Renault victòria d'arribar a la Xina 2009. El RS27 des de llavors ha impulsat Red Bull a un total de 34 victòries, tres campionats de constructors i 1794,5 punts en poc més de cinc anys.
Carlos Ghosn, president de Renault, va comentar: "En nom de Renault i tots els nostres empleats m'agradaria felicitar Renault Sport F1 i Red Bull Racing per aquest últim èxit. Onze títols mundials de constructors "per Renault en poc més de 35 anys en l'esport és un èxit considerable.
Aquest resultat justifica plenament la decisió de Renault per tornar a l'alimentació de motors de F1 i proporcionarà una motivació addicional a mesura que avancem als nostres pròxims reptes: el continu èxit en F1 i la preparació per a la introducció de les noves regulacions de motor el 2014.

—————

Retorna