We don't miss anything!


Razia entra com a pilot a Marussia

2013-02-06 10:41

 

El brasiler de 23 anys, segon en la GP2 Sèries 2012 i pilot reserva de Marussia el 2010, completa l'alineació per a la temporada 2013 a Marussia, juntament amb el britànic Max Chilton.
John Booth, cap d'equip, Marussia F1 Team
"Estem encantats d'haver conclòs la nostra alineació de pilots, el que significa que ara podem concentrar tota la nostra atenció en el que sembla que serà una temporada molt prometedora. Luiz no és nou en el nostre equip, és clar, després d'haver estat pilot reserva a la temporada de debut al 2010 també va formar part del nostre programa de joves pilots. Per això és molt agradable tenir no un sinó dos pilots d'aquest programa de promeses pel 2013, i també és molt emocionant, ja que tots dos, Luiz i Max han demostrat un gran potencial competint frec a frec a la GP2 l'any passat. "
Luiz Razia, pilot # 22
"És fantàstic estar de tornada amb l'equip Marussia F1 i més o menys amb el mateix grup de gent que va treballar el 2010 quan era pilot de reserva. Després d'haver estat en aquesta posició, sé que aquest equip té la determinació de recompensar el èxit dels seus joves pilots. Estic molt orgullós de fer el pas a un seient de curses de Fórmula 1, en ​​particular amb l'equip que vaig començar aquest viatge, ja que em va ajudar a mostrar el que es necessita per progressar al nivell més alt. "

—————

Retorna


Comentaris

No sʼha trobat comentaris.