We don't miss anything!


Raikkonen, Ricciardo i Alonso, els més ben situats per ocupar el seient de Webber

2013-07-31 20:24

Christian Horner afirma que no ha rebut pressions per part de ningú per donar avantatge al pilot de Toro Rosso. El cap de l'equip RedBull haurà de triar entre l'experiència i talent de Raikkonen o Alonso i la joventut i la projecció de Ricciardo.

per: Manel Ferriol Garrido

Christian Horner té tres possibilitats per suplir la plaça que deixarà Mark Webber a final de temporada:

 

Kimi Raikkonen: com està demostrant aquesta temporada és un pilot regular i sap fer durar els pneumàtics més que la resta, això ajudaria a RedBull, que aquesta temporada esta patint amb els Pirelli. D'altra banda el pilot finlandès no sembla disposat a ser l'escuder del tricampió mundial, per tant, els problemes entre els pilots de l'escuderia austríaca podrien continuar.

 

 

Fernando Alonso: el pilot asturià ha demostrat els últims anys que pot treure elmàxim profit d'un monoplaça, a RedBull no tindria la necessitat de fer el cotxe més ràpid del que és i la constant evolució de RedBull, que contrasta amb l'estancament de Ferrari, beneficiaria molt a Alonso. D'altra banda, al igual que Raikkonen, és difícil que Alonso accepti de bon grat ser l'escuder de Vettel i  l'experiència d'Alonso a Mclaren serveix de precedent, ja que, Vettel és el protegit de Helmut Marco (igual que Hamilton amb Ron Denis) i això podria propiciar    tensions al box.

               

Daniel Ricciardo: a l'equip Toro Rosso ha demostrat que té talent i una gran projecció entran a moltes de les Q3 que s'han disputat i aconseguint bons resultats, a part a Dietrich Mateschitz li agradaria que fos un jove pilot de RedBull qui ocupés la plaça vacant a l'equip RedBull, per tant, Ricciardo té a favor la joventut, la benedicció del propietari de l'equip i la pertanyença a l'òrbita RedBull. En canvi, el  pilot australià té en contra la inexperiència  en equips grans, el que podria fer que Christian Horner es decidis abans per un dels dos pilots amb més experiència que competeixen per el lloc.

 

Christian Horner té a les seves mans una decisió molt difícil, experiència o joventut, talent consagrat o en progresió. Sigui com sigui els més ben posicionats a dia d'avui són Kimi Raikkonen, Daniel Ricciardo i Fernando Alonso i a menys que s'hi afegeixi un altre nom la decisió hauria d'estar entre aquests tres pilots.

—————

Retorna