We don't miss anything!


Raffaele Marccielo aixeca la segona copa del dia

2013-05-04 19:44

 

per: Andreu Rius


L'acadèmia Ferrari va fer bé escollint el jove pilot Raffaele Marcciello per portar-lo a la Formula 3.  

Així ho ha demostrat ell mateix, sortint de la pole i guanyant una vegada més la cursa que s'ha celebrat a les 6:15 de la tarda al circuit de Hockenheim.

Aquesta vegada, però s'ha disputat en sec. En aquestes condicions els pilots treien el màxim rendiment del cotxe i estaven molt a prop els uns dels altres.

Tot a començat molt bé pels primers classificats, però la cosa a canviat amb un accident per part del britànic Jann Mardenborough i l'italià Antonio Giovinazzi obligant a tenir el Safety Car en pista, això ha escurçat les poques distancies que hi havia entre els monoplaces. El cotxe de seguretat ha rodat fins a la volta 4, que és quan s'han pogut retirar els cotxes accidentats del mig de la pista.

A la volta 12, les coses han canviat i Hill de l'equip Fortec Motorsports s'ha col·locat segon després d'haver fet un avançament doble, espectacular sobre Tom Blomqvist i Lucas Auer.

Tot era més o menys normal però cal destacar, que entre les voltes 13 i 17 hi han hagut unes quantes sortides de pista, sense conseqüència per culpa de clavades de frens i intents bojos d'avançaments.

A la volta 18 Marcciello ja guanyava de 7 segons al segon classificat, l'oblidat Joes Hill.

La cosa ha tornat a canviar quan a la volta 19 l'organització ha decidit, com a la cursa 1, passar de voltes, a un compte enrere de 2 minuts i mig.

La volta final no ha donat cap sorpresa i Marccielo amb un ritme molt alt a creuat la línia de meta en primera posició, l'han seguit l'anglès Hill que ha trigat una mica més de 8 segons i completant el podi hi havia el també britànic Tom Blomqvist.

La classificació de pilots l'encapçala Raffaele amb 156 punts i mig, amb segona posició hi ha un empat entre Félix Rosenqvist de kfzteile24 Mücke Motorsport i Lucas Auer amb també l'acadèmia Ferrari sumant 75 punts.

 

—————

Retorna