We don't miss anything!


Rabat s’emporta la pole a Mugello

2014-05-31 16:49

Esteve Rabat lidera des del principi i s’ha emportat la pole al Gran Premi d’Itàlia, seguit per un impressionant Lowes i Cortese. Kallio solament ha aconseguit quedar onzè.  

Per: Jordi Ferrer

https://photos.motogp.com/2014/05/31/53rabat_ds-_s1d9932_original.jpg

La classificació de Moto2 va començar amb un ambient perfecte en general, núvols dispersats, 23ºC ambient i 41ºC temperatura asfalt, sense cap tipus de vent. Tito Rabat començava liderant a la taula de temps, seguit per Luthi i Passini, mentrestant Kallio es mantenia a la novena posició.

 

A falta de mitja hora per al final, les posicions es mantenien i Jordi Torres es trobava a la quarta posició, mentrestant Luthi perdia el control en el primer sector i s’anava cap a la grava sense tindre cap caiguda. La activitat a pista era moderada i tots els pilots intentaven marcar un bon registre. Esteve Rabat treia cinc dècimes al segon i  vuit al tercer. Viñales aparentava tindre problemes amb la seva moto, ja que estava a la divuitena posició.

 

Amb el pas del temps, Folger i Zarco milloraven els seus registres per a col·locar-se segon i quart respectivament, Salom es col·locava cinquè i Torres baixava a la octava posició. Kallio sorprenia amb estar fora del top 10 i el seu company d’equip continuava liderant.

 

A falta d’un quart d’hora, els pilots amb millors temps estaven als seus garatges i al mateix temps, Rabat donava voltes per intentar millorar el seu temps. A deu minuts per a acabar, Lowes es col·locava tercer, però Torres li treia la posició al igual que Folger a aquest últim i Cortese marcava una volta ràpida que li servia per a ficar-se al darrere de Rabat.

 

Finalment, en l’últim minut, Julian Simon s’anava al terra i la classificació quedava així:

 

Rabat, Lowes, Cortese, Folger, Aegerter, Salom, Torres, Morbidelli, Luthi, Schrotter, Kallio, Zarco, Pasini, Pons, Nakagami, Viñales, Simeon, Terol, Cardús, Simon, Krummenacher, Corsi, Baldassarri, Rossi, Syharin, Herrin, Nagashima, Rea, West, De Angelis, Mulhausser, Shah i Ramos.

 

—————

Retorna