We don't miss anything!


Rabat s'emporta el millor temps a Indianapolis

2014-08-08 17:38
Rabat s'emporta el millor temps de la FP1 al Red Bull Indianapolis, per davant d'Aegerter després d'haver protagonitzat un duel de qui s'emporta el millor temps durant els últims minuts i tercer ha sigut Lowes.
 
Per: Jordi Ferrer
La primera sessió d'entrenaments lliures començava amb un cel sense núvols i amb 45 minuts per al davant, tots els pilots sortien a rodar en l'asfalt d'Indianapolis, on aquest a petit unes petites modificacions a la pista de cara al gran premi.
 
Durant el primer quart d'hora les primeres posicions no han sigut fixes, però es destaca el bon rendiment de les Kalex.
 
Comencen els últims 30 minuts i les Suter de Aegerter i Luthi encapçalen les dues primeres posicions. Alguns pilots aprofiten per arribar als box per ficar la moto a punt, pero l'activitat segueix a la pista i els pilots de MarcVDS arrieben als millors temps i Rabat es coloca a la primera posició. Ara mateix, tant les Suter com les Kalex, demostren un ritme constant i igualitari.
 
A falta de 20 minuts, Aegerter, Rabat i Corsi dominen les primeres posicions. Jordi Torres tanca el "top ten".
 
Finalment, i durant 15 minuts on no ha pasat res important, ha sigut Rabat i Aegerter els qui han protagonitzat una batalla de qui s'emporta el millor temps, probablement lo millor de la sessió ha estat aquesta batalla, on també es destaca la presencia de cap accident.

—————

Retorna