We don't miss anything!


Rabat lidera la segona jornada de test

2014-02-12 19:26

Tito Rabat, un dels favorits al títol de Moto2 aquesta temporada, ha marcat el millor temps per primera vegada com a pilot del Marc VDS Racing Team durant la segona jornada de tests celebrada a Xest.

Per: Sofía Tera & Víctor Forner

Les condicions meteorològiques han estat millors que les d'ahir, amb el cel aclarit i les temperatures més altes. Rabat ha finalitzat en primera posició amb un temps de 1'35.155, a més d'un segon del segon classificat. El català ha buscat sentir-se més còmode amb la moto ja que va patir poca adherència a causa de les fredes condicions del primer dia de tests.

Luthi, el pilot d'Interwetten, ha sigut segon, mentre provava distintes configuracions de xassís i suspensions. A pesar que el xassís de 2014 no és radicalment diferent de la versió anterior, l'equip considera que és una evolució molt bona.

Mika Kallio, el company de Rabat, ha sigut tercer. El top 5 el completen els pilots del Mapre Aspar Team, Jordi Torres i Nico Terol. En setena posició torbem a Julián Simón, el qual ha usat el xassís 2014 de l'equip Italtrans per primera vegada i ha notat una millora respecte al de l'any passat. Els pilots de l'equip Pons, Maverick Viñales i Luis Salom s’han combinat els seus nous xassissos i suspensions amb els carenats de la passada temporada.

També ha esdevingut un dia productiu per a l'equip Caterham, els pilots del qual, Johann Zarco i Josh Herrin, han sigut els primers a eixir a la pista. Ambdós van treballar sobretot en la suspensió i el xassís, a més de la degradació dels pneumàtics, igual que Alex de Angelis.

Dominique Aegerter ha hagut de combatre amb les seues noves suspensions, ja que l'equip Technomag va passar d'Ohlins a WP, i han intentat arreglar els problemes de pas per corba que van tindre durant el primer dia. 

El tercer i últim dia de tests començarà a les 10 del matí.

—————

Retorna