We don't miss anything!


Rabat, imparable

2013-10-13 09:49

Cursa molt intensa a Sepang, que finalment s'ha adjudicat Tito Rabat, després de dos sortides de cursa. Segon ha estat Espargaró i tercer Luthi. Redding, no ha pogut passar del 7è lloc, això li ha fet quedar-se a només 9 punts d'Espargaró.

Per: Gerard Rius

La sortida ha estat molt intensa, les primeres posicions no han canviat.

Quan la cursa ja es preveia tranquil·la, hi ha hagut un accident múltiple a les últimes posicions, cosa que ha significat la bandera vermella. Això li ha anat malament a Rabat, que havia aconseguit distanciar-se dels perseguidors, que eren: Espargaró en segona posició, Luthi en tercera, i en quarta, un espectacular Scott Redding, que ha passat de la desena posició inicial fins la quarta.

L'accident ha afectat a 5 pilots, que sortosament no han patit cap lesió.

Les conseqüències del xoc han estat: reiniciar la cursa a 12 voltes i una pausa d'uns 40 minuts.

 

La segona sortida no li ha anat bé a Rabat, que ha perdut dues posicions, la primera la ha ocupat Espargaró i la segona Luthi. Redding, no ha pogut repetir la primera sortida i ha perdut dues posicions col·locant-se 12è.

A aquest segon inici de cursa també hi ha hagut un accident, no tant fort com l'altre i sense conseqüències a la cursa.

Al cap d'uns revolts, Rabat ha pogut recuperar el primer lloc, deixant a Espargaró segon i Luthi tercer. Quart era Nakagami, seguit d'Aegerter, Kallio i Redding, que ha pogut recuperar posicions.

 

Tito Rabat, ha imposat un altíssim ritme de cursa, retallant mig segon per volta als rivals.

A falta de 8 voltes pel final, Luthi ha avançat a Espargaró, a causa d'un petit error de Pol. Això li ha fet perdre una mica de ritme, tot i així s'ha pogut recuperar sense complicacions.

Redding, líder del mundial, ha anat remuntant lentament, però finalment no ha pogut passar del setè cosa que afavoreix a Espargaró que li ha retallat 11 punts. Ara la distància és de 9.

A part d'aquests avançaments, la cursa ha estat molt tranquil·la, sense moviments a les posicions, excepte un bon avançament que ha fet Espargaró a Luthi, ocupant així el segon lloc a falta de dues voltes pel final.

A la recta final s'ha vist un última avançament que pot decidir moltes coses, Zarco, ha passat a Redding fent-lo quedar 7è.

Finalment, Rabat no ha tingut problemes per adjudicar-se la victòria, seguit d'Espargaró i Luthi.

 

—————

Retorna