We don't miss anything!


Rabat apallissa als seus rivals

2013-05-05 12:59

Esteve Rabat ha apallissat completament a tots els seus rivals, el pilot barceloní, ha estat el més ràpid durant totes les voltes de la cursa, cosa que ha fet que Rabat s’escapés, Redding no l’ha pogut atrapar, i al darrere Espargaró ha aconseguit la tercera posició, en una lluita amb Nakagami que no li ha posat fàcil.

per: Arnau Viñals Vendrell

 

Rabat sortia des de la “pole position”, i aquest ha sabut conservar la posició, i ha agafat un petit marge a la sortida. Redding el seguia segon, i Espargaró es ficava quart. Al darrere Axel Pons i Mariñelarna tenien un accident entre ells.

Esteve Rabat, no parava de marcar volta ràpida rere volta ràpida, aconseguit el rècord del circuit que tenia Toni Elias el 2010. Rabat ha baixat aquet temps un segon i mig.

Rabat s’ha escapat i ha sigut el més ràpid de la pista durant TOTES les voltes. A meitat de cursa, el finès Mikka Kalio paia una caiguda. Espragaró intentava apropar-se a Nakagami, però quan el granollerí, estava a menys d’un segon del japonès, un doblat li feia perdre tota la distància que havia recuperat, a falta de nou voltes pel final.

Al darrere la lluita per la cinquena posició entre Jordi Torres i Simeon, s’intensificava,  i Torres salvava una caiguda. Nakagami també tenia un ensurt, i Pol Espargaró aconseguia apropar-se a al japonès. A falta de tres voltes pel final, Espargaró ho intentava. Espargaró el passava a falta de dues voltes pel final, gràcies al error de Nakagami.

—————

Retorna