We don't miss anything!


quina cursa que ens espera

2012-05-12 20:12

Hamilton ha dominat amb mà de ferro la qualificació, en què ha estat primer en la Q1, segon en la Q2 i de nou primer a la decisiva Q3. No obstant, s'ha quedat sense benzina en aquesta última fase i el seu cotxe no ha pogut tornar a boxes. Els comissaris de la cursa han decidit sancionar-lo amb l'últim lloc a la graella de sortida.

Aquesta decisió ha propiciat una històrica "pole position" per a Pastor Maldonado, la primera de la seva carrera i la prmera per a Williams des de 1996. 

L'altre gran triomfador de la sessió ha estat Fernando Alonso, que ha confirmat la millora del seu Ferrari i sortirà des de la primera línia. Tercer ha estat Romain Grosjean i quart, kimi Raikkonen. 

Vettel, Button i Schumacher, les decepcions

Si a la sessió hi ha hagut sorpreses en positiu, també hi ha hagut decepcions, com les de Jenson Button, que ha quedat fora a la Q2 amb el primer temps dels eliminats. Una Q2 que ha deixat fora de combat pilots com Mark Webber Michael Schumacher

Pedro Martínez de la Rosa ha quedat eliminat a la Q1 amb el penúltim pitjor temps de tots els participants i sortirà del 23è lloc de la graella. De la Rosa ha admès que aquest gran premi arriba massa aviat per a la seva escuderia i que intentarà acabar la cursa. El seu companyNarain Karthikeyan ha estat autoritzat a participar a la cursa tot i que el seu temps no estava diins del 107% reglamentari.  

—————

Retorna