We don't miss anything!


Quaiffe-Hobbs guanya fàcilment

2013-09-08 11:56

El pilot anglès Quaiffe-Hobbs ha guanyat la cursa de diumenge, dominant en tot moment i donant una lliçó de pilotatge. Cap pilot ha pogut fer res per superar-lo

Per: Andreu Rius Riu

Preview

Quaiffe-Hobbs a sortit molt bé respecte els altres pilots. Leal, en canvi s'ha pogut defensar bé i a mantingut. Bird ha sortit molt fort hi ha avançat a molts monoplaçes col·locant'se tercer i davant de Rossi. Canamasas i Clos havien començat amb bon peu i és situaven bé, sense masses problemes. Respecte ahir, no hi ha hagut tantes topades i la sortida a estat més neta.

Leal s'apropava al líder i començava a intentar avançar-lo quan ja havien passat 5 voltes des del començament.

Clos havia avançat tant que és trobava lluitant per la novena posició amb Sergio Canamasas. En aquell moment és posava a ploure al circuit de Monza. Rossi ho aprofitava per avançar a Bird. Clos ho feia sobre Canamasas. La pluja parava, però la pista estava molla. Canamasas perdia una posició.

Rossi avançava a Leal i es posava en segona posició.

Quaiffe-Hobbs dominava la cursa amb tranquil·litat.

No passava res més i el pilot britànic, és convertia amb el guanyador d'aquesta cursa. Rossi, al final ho ha fet molt bé hi ha pogut acabar segon. Tercer a sigut Leal que ha fet un bon començament però a comes errades i nomes a pogut fer una tercera posició. Quart ha sigut Bird i cinquè Dillman. Els catalans s'han mantingut igual i han sumat punts.

 

 

 

—————

Retorna