We don't miss anything!


Quaife-Hobbs, de Jong i Negrao penalitzats

2014-07-29 20:30

Després de la cursa 2 de la GP2 Series al circuit d'Hungaroring a Budapest, Adrian Quaife-Hobbs, Daniël de Jong i André Negrao han rebut penalitzacions que afecten al resultat final de la cursa i a la graella per a la cursa 1 de Spa-Francorchamps. 

Per: Arnau Viñals Vendrell

Adrian Quaife-Hobbs després de realitzar el seu millor cap de setmana del any, va rematar la feina amb el vuitè lloc en la Race 2 però no li va ser fàcil. El de Rapax va haver de defensar-se amb  Tom Dillmann al revolt 6 causant un impacte amb el pilot francès que va haver d'abandonar la cursa. Els comissaris han decidit sancionar el britànic amb 20 segons addicionals al seu temps de la cursa. Això fa que Quaife-Hobbs baixi fins al dotzè lloc, perdent el darrer punt que cau a les mans de Raffaele Marciello. 

 

Per fer fóra de la pista també ha estat penalitzat Daniel de Jong per el seu incident amb Julián Leal al revolt 1. El neerlandès ha rebut igual que Quaife-Hobbs una penalització de 20 segons que el baixa fins la 18ena posició.

 

Finalment, André Negrao va forçar a sortir-se de pista a Simon Trummer al revolt 2, fet que va deixar fóra de cursa a ambdós pilots. Com que Negrao, el responsable de l'accident, no va acabar la cursa, els comissaris han decidit aplicar-li una penalització de 5 llocs per a la graella de sortida per a la cursa 1 de la propera ronda de la GP2 Series que serà al circuit belga de Spa-Francorchamps.

—————

Retorna