We don't miss anything!


Presentació del nou McLaren, l'MP4-28

2013-01-31 12:38

Escrit per: Ramon López Garrido

Aquest matí s'ha descobert el monoplaça amb el qual McLaren intentarà lluitar pel Campionat de Fórmula 1 del 2013, l'MP4-28, a la seu de l'equip a Woking, Anglaterra. Després de varis vídeos fent referència a la història de l'equip britànic (un d'ells molt emotiu sobre els inicis amb Bruce McLaren) i de l'exhibició d'alguns dels cotxes estrella de l'escuderia, els pilots han procedit a destapar el nou monoplaça.

 

"Pot semblar igual que l'anterior per fora, però per dins és totalment nou", ha afirmat Jenson Button. Malgrat ser idèntic que el seu predecessor pel que fa a la decoració, tant Button com Sergio Pérez s'han mostrat optimistes i amb ganes de cara al nou Campionat.

 

El jove mexicà, debutant amb l'equip, ha deixat clar que el seu objectiu és ser Campió del Món aquesta temporada, sempre amb la col·laboració del seu company Jenson Button. Veurem en què queda aquesta determinació i qui ajuda a qui finalment. L'última vegada que McLaren va guanyar el Campionat va ser fa 5 anys, amb Lewis Hamilton el 2008, a la segona temporada del britànic amb l'equip.

 

—————

Retorna