Presentació de l'equip de formularapida.net a Lliçà d'Amunt el 16 de Febrer

2013-01-31 19:46

Formula Ràpida & Quick Formula presentarà els seus col·laboradors i el seu projecte per aquest 2013 el dissabte 16 de Febrer a les 10:30 (en que Formula Ràpida fa un any) a la Biblioteca de Ca l'Oliveres de Lliçà d'Amunt. 

Per: Arnau Vinyals Vendrell    @vinyi_arnau96

Façada de la biblioteca

L'equip de Formula Ràpida & Quick Formula ha decidit finalment, que el dia en que es cel·lebrarà un any de Formula Ràpida, es cel·lebri a la Biblioteca Municipal de Ca l'Oliveres de Lliçà d'Amunt, lloc on té la seu Formula Ràpida, la presentació dels integrants de l'equip que formen Formula Ràpida (redactors, fotografs..) i una explicació de l'evolució significativa que ha tingut el passat any 2012, i els plans de futur o com a mínim per aquest any.

Sala en que es farà la presentacióA l'acte hi intervindran els col·laboradors de Formula Ràpida, en que Arnau Viñals (Direcció, Logística) intervindrà com a moderador de l'exposició, per presentar, els nous redactors de Formula Ràpida i la nova fotografa, a més dels treballadors que ja pertanyien a l'equip des dels inicis.

Aquest acte es realitzarà per tal de donar a coneixer aquest projecte Lliçanenc, i Català, punts clau de la base de Formula Ràpida, per la gent del seu Poble i voltants.

En acabar la presentació els asistents, podran aportar la quantitat desitjada de diners a Formula Ràpida, si ho volen (1-5€), per financiar aquest projecte, ja que, actualment ningú cobra,en aquest equip, i necessitem diners per poder anra als circuits, invertir en publicitat... 

Esperem que tothom pugui venir, ja que hi esteu tots convidats. L'acte es cel·lebrarà a la sala que tenen a l'imatge de la dreta.

L'acte es cel·lebrarà a les 10:30 i el públic podrà preguntar a la plantilla de Formula Ràpida. A més a més us convidem a utilitzar el hastag #presentacioFR

Comenta! Vindràs?

Data: 2013-02-04

Per: enduromagazine.com

Assumpte: Presentació

Bon dia:

Moltes gràcies per convidar-nos a la presentació, ens sap molt de greu no poder assistir ja que el dia 16 ens toca anar a Bassella Race1 a treballar.
Gràcies i sort

Dolors

Data: 2013-02-04

Per: FORMULARAPIDA

Assumpte: Re:Presentació

No passa res, altre cop serà, tot i això ho penjarem al You Tube.

Comentari nou