We don't miss anything!


Presentació de Formula Ràpida

2013-02-16 22:18

La pàgina web FormulaRapida.net ha presentat a la Biblioteca de Ca l'Oliveres a Lliçà d'Amunt, les persones que formen part d'aquest projecte que arriba avui dia 16 al seu primer aniversari.

Escrit per: Arnau Viñals Vendrell

  La presentació s'ha basat en explicar cada una de les categories en que FormulaRapida.net informa.

Arnau Viñals, que ha exercit de presentador de l'acte, ha explicat el naixament de la web, que "primer va començar com una broma", a continuació el públic ha vist un video en que apareixien la majoria dels "col·laboradors" de la web.  Inmediatament després, s'han presentat les noves incorporacions a la web per aquest 2013: Sergi Serna, Laura Sánchez, Martí Marcos, Òscar Carmona, Ramon Lopez i Oriol Monteys.

Tot seguit, s'ha parlat de la figura del dissenyador gràfic, Sergi Serna, en que ha mencionat que la seva inspiració per relaitzar els nous logotips són "el món del motor, el nostre lloc de treball que seria la pista, la catalanitat i la nostre web".

A continuació, s'ha parlat del esdeveniment esportiu més important de Lliçà d'Amunt, les 24 hores de la Vall del Tenes, en que les noves incorporacions que ha fet Formula Rapida en el dia d'avui, fa que la web presenti un projecte d'ampli seguiment d'aquest esdeveniment esportiu.

D'altra banda, a la secció de Fotografia, aquest 2013 s'ha produit el fitxatge de la Laura Sánchez, l'única noia a la web que resideix a Catalunya; una Laura que ha explicat perquè és a Formula Ràpida. "Estava buscant una web per unir-me, i gràcies a un fotògraf que és amic de l'Arnau, doncs, em vaig interessar."

Un altre redactor nou, l'Òscar Carmona, cap de la secció de l'Indycar, ha explicat l'importància d'aquesta categoria "és una categoria important als EE.UU. amb molt de seguiment però a Europa no ho és gaire ja que no té cap cursa aquí."

Seguidament Arnau Viñals ha explicat les categories de Formula 3 i GP3, en que la GP3 ha remarcat els equips que hi ha al Vallès Oriental, i el contacte que té Formula Ràpida amb aquests.

Amb el DTM, Manel Ferriol ha destacat la raresa d'aquest hivern ja que hi ha hagut "un fet inusual, ja que un pilot d'una marca s'ha canviat a una altre" i la possibilitat en que algun català pogui entrar a la categoria.

L'Arnau abans de entrar amb el tema de la Fórmula 1, ha explicat les World Series by Renault i les seves categories, que fan una forta competència amb la  GP2, del qual Formula Ràpida també cobreix.

Amb la Fórmula 1, en Cristian Jiménez ha parlat que tenen molta competència al seu voltant, i que gràcies al escriure-ho en tres idiomes més ajuda a la web.

També s'ha parlat dels respectius Fan Clubs que porta Formula Ràpida.

La presentació ha tingut ressó a la premsa, ja que "La Revista del Vallès" ha enviat el un fotògraf per tal de cobrir la notícia. A més a més, l'acte ha tingut presència de les autoritats locals, com el Alcalde de Lliçà d'Amunt Ignasi Simón, del partit socialista de catalunya, Joaquim Ferriol, ex-alcalde de Lliçà d'Amunt, i el líder del grup municipal de convergéncia i unió, Joan Piera.

Al final de l'acte l'equip de Formula Ràpida amb Martí Marcos, i Roger Barnils, han aconseguit recaptar amb el micromecenatge, més de 50 euros; aquesta iniciativa seguirà activa al Institut de Lliçà d'Amunt, i en diversos esedeveniments en que algú de l'equip de Formula Ràpida participi dins de la Vall del Tenes i entorn. En total i de moment només han sigut 7 mecenes, que han aportat des de 2 euros alguns, a altres que n'han aportat més de 20.

—————

Retorna