We don't miss anything!


Prèvia GP Singanpore - Equip HRT

2012-09-13 15:31

Via: HRT Media

Un cop finalitzada la temporada europea, el Mundial de Fórmula 1 s'embarca cap a l'est per a un periple de cinc carreres asiàtiques que comença amb el Gran Premi de Singapur el cap de setmana del 21 al 23 de setembre. Aquesta cita destaca per la seva singularitat, ja que és l'únic Gran Premi nocturn del calendari i es manté un horari europeu, de manera que les escuderies viuen a la nit i descansen de dia. Després d'un cap de setmana especial a Itàlia, l'objectiu de HRT Formula 1 Team és mantenir la fiabilitat que va portar a tots dos cotxes a creuar la línia de meta a Monza i progressar amb les novetats que s'introduiran al cotxe a Singapur. Després d'un debut positiu al Gran Premi d'Itàlia, Ma Qing Hua, es pujarà de nou al F112 per a la primera sessió d'entrenaments, reemplaçant a Narain Karthikeyan i al costat de Pedro de la Rosa.
 
El Marina Bay Street Circuit és un circuit urbà que acull el Gran Premi de Singapur des de l'any 2008. Va en sentit contrari a les agulles del rellotge i és un traçat sots, estret i lent, a més de tractar-se d'una prova molt exigent físicament per als pilots, donades les altes temperatures i humitat, i també per als monoplaces. Pirelli ha escollit els seus pneumàtics súper-tous i tous per aquest Gran Premi.
 
Pedro de la Rosa: "Mai he rodat a Singapur però conec el circuit gràcies al treball que he realitzat en el simulador com provador de McLaren. És un traçat espectacular i probablement sigui el circuit més dur per als frens de tot el Mundial més d'una carrera tremendament exigent físicament per la calor i la humitat. Hauríem de tenir un bon rendiment ja que compta amb molta corba lenta i és un traçat bastant semblant al de Mònaco. més, portem una evolució aerodinàmica que ens hauria d'ajudar a reduir el buit respecte als nostres rivals. He de aprofitar les sessions per anar adaptant al circuit però estic molt motivat davant el repte ".
 
Narain Karthikeyan: "Singapur té un ambient espectacular i és una cursa especial en disputar amb il · luminació artificial. El traçat del Marina Bay Street Circuit és sots i molt complicat. Tracta d'un circuit urbà, no es pot cometre cap error. Més, és molt exigent físicament per la calor i la humitat. Arribo molt motivat i en un bon estat de forma després del bon cap de setmana que vam tenir a Itàlia. I a més, portem novetats amb les que esperem millorar una mica més el nostre rendiment en aquesta carrera " .
 
Ma Qing Hua: "Estic molt content per pilotar el F112 per segona vegada consecutiva i realment agraït a HRT Formula 1 Team per donar-me aquesta nova oportunitat. Serà fascinant pilotar un F1 pels carrers de Singapur. És un circuit molt exigent per a tots però encara més per a mi, ja que és només la segona vegada que pilot el cotxe en un cap de setmana de Gran Premi. Però estic il · lusionat i amb molta confiança després dels quilòmetres que vaig fer al Monza. M'he preparat en el simulador més de realitzar uns exercicis específics per acostumar-me a pilotar de nit. Aquest és un pas nou en la meva carrera i estic il · lusionat per acumular més experiència al volant d'un monoplaça de Fórmula 1 i fer-ho el millor possible per ajudar l'equip a preparar la carrera ".
 
Luis Pérez-Sala, Team Principal: "No conec el Marina Bay Street Circuit però tinc moltes ganes de conèixer-ja que tots coincideixen que és una de les carreres més boniques del Mundial. Però també perquè a Singapur incorporarem al cotxe la segona millora important de la temporada que esperem ens permeti fer un altre pas endavant. Ma tornarà a pujar al cotxe en el primer entrenament lliure i l'objectiu és que segueixi aprenent i millorant com va fer a Monza, on va tenir un bon rendiment i vam estar molt satisfets amb el seu treball. Pere i Narain vénen de completar una bona carrera a Itàlia i esperem que amb les millores puguin estar encara més a prop dels nostres rivals ".

 

—————

Retorna