We don't miss anything!


Prèvia GP Bèlgica - Equip HRT

2012-08-24 11:55

 

Després de dues setmanes de repòs, el Mundial de Fórmula 1 torna i ho fa en un escenari mític: el circuit de Spa-Francorchamps. L'aturada estiuenca ha servit per recuperar les forces necessàries per afrontar un segon tram molt intens del campionat que arrenca el primer cap de setmana de setembre a Bèlgica. Spa va ser inaugurat el 1921 i originalment feia 14,1 km però, per motius de seguretat, ha sofert moltes reformes i actualment mesura 7,004 km, el que el converteix en el circuit més llarg del campionat. Dani Clos participarà en la primera sessió d'entrenaments lliures al costat de Pedro de la Rosa, per cinquena vegada aquesta temporada, en lloc de Narain Karthikeyan.
 
Spa-Francorchamps és un circuit molt complet que compta amb grans desnivells a més de combinar revolts lents amb ràpides, algunes d'elles cegues. El traçat és tot un repte per a pilots i monoplaces ja que, a més del desafiament que suposen corbes com Eau Rouge o La Source, hauran d'afrontar també les canviants condicions climatològiques.
 
Pirelli ha escollit els seus pneumàtics durs i mitjans per a aquest Gran Premi.
 
Pedro de la Rosa: "Spa és un dels circuits favorits de tots els pilots, és espectacular i difícil, però no només pel tipus de corbes sinó per la climatologia, ja que una part del circuit pot estar sec i una altra mullada, així que cal saber adaptar-se ràpidament. Utilitzarem la mateixa càrrega mitjana que ens va anar bé al Canadà així que esperem tenir un bon rendiment tot i la gran quantitat de corbes d'alta velocitat. Tots hem tornat amb molta energia després de les vacances i jo personalment arribo al meu millor condició física de la temporada i amb moltes ganes d'afrontar la segona part del campionat ".
 
Narain Karthikeyan: "Spa és un circuit de pilot. Vaig guanyar aquí quan corria en Fórmula 3 així que guardo molt bons records i l'ambient sempre és fantàstic. Tot i que s'han afegit moltes escapatòries al llarg dels anys, segueix comptant amb algunes de les corbes més exigents del campionat. més, cal tenir en compte les clàssiques condicions climatològiques de Spa que gairebé sempre influeixen en el resultat final. Farem servir el mateix aleró posterior mitjà que va funcionar tan bé al Canadà així que esperem que ens pugui anar bé a Spa i mantenir la progressió al llarg de la segona meitat del campionat. Tornem després d'un merescut descans després d'un inici de la temporada especialment intens per a nosaltres i ho fem amb moltes ganes. "
 
Dani Clos: "De nou conte amb una altra oportunitat de tornar a pujar al cotxe i treballar per a l'equip, i això em dóna una gran satisfacció. Sobretot després d'haver rodat en les proves anteriors a l'aturada i de les vacances, per a mi és especialment important el mantenir actiu i poder seguir creixent al costat dels meus companys Pere i Narain. Spa és un circuit del qual guardo molt bons records. Allà guanyi la meva primera cursa internacional en monoplaces, això és una cosa que no s'oblida i em fa tenir un sentiment especial per aquest circuit. Aquests dies he pogut descansar una mica, si més no dels viatges, però no he parat d'entrenar i des de la setmana passada he pujat el ritme per arribar a Bèlgica en òptimes condicions i poder donar el màxim de mi mateix " .
 
Luis Pérez-Sala, Team Principal: "Després de l'estiu afrontem el Gran Premi de Bèlgica amb moltes ganes i il · lusió. Comencem la segona part del campionat i intentarem mantenir la línia de la primera part i millorar. Spa és un circuit que agrada molt a els pilots perquè és el més llarg del mundial i té una combinació de corbes ràpides i lentes, a més d'estar situat en un racó. És un circuit de càrrega mitjana i les temperatures no són extremes pel que no hauríem de tenir problemes de fiabilitat . El temps sempre és imprevisible a Spa així que hem d'estar preparats per afrontar qualsevol situació ".

—————

Retorna