We don't miss anything!

Prèvia GP Gran Bretanya per Mclaren

2013-06-25 09:56

El Gran Premi britànic és una de les úniques dues curses que sempre han celebrat una prova del campionat del món de Fórmula 1.

per: Arnau Viñals Vendrell

Silverstone situat en un aeroport militar de la segona guerra mundial, va fer el canvi més gran l’any 2010/11, quan es va fer una nova zona interior, i la línia d’arribada es va traslladar de Woodcote a la recta situada entre els revolts Club i Abbey. La pista es va ampliar 759 metres, i es va introduir un nou pàdoc i pit lane (480 metres).

McLaren s’ha fet aquí amb 14 victòries des del 1973. Button podria aconseguir aquest cap de setmana en el seu Gran Premi de casa el seu podi número 50 de la seva carrera esportiva.

L’equip anglès que participa en el seu Gran Premi local, no està passant la seva millor temporada podríem dir. L’equip de Woking ara mateix té a Jenson Button a la desena posició amb 25 punts, i Sergio Pérez a la tretzena amb 13 punts només. En el campionat de Constructors, l’equip es troba a la meitat de la taula, a la sisena posició, amb només 37, i a 97 punts de la tercera posició que és la que l’equip va acabar l’any passat.