We don't miss anything!


Prèvia DTM (Mercedes): Juncadella i Merhi arriben amb avantatge a Moscow

2013-08-01 15:40

La segona meitat del campionat del DTM comença aquest cap de setmana amb la primera cursa a Rússia amb els 28 anys d’història d’aquesta competició.

per: Arnau Viñals Vendrell

El circuit (Moscow Raceway), situat a 80 quilòmetres de la capital, ha estat dissenyat per el reconegut arquitecte alemany, Hermann Tilke. El circuit que ja porta 1 any obert al públic, acull per primer cop una cursa com la del DTM on està previst que els pilots puguin arribar a atrapar els 260 Km/h a les rectes.

Declaracions:

 

Christian Vietoris (24, Alemanya, DTM Mercedes AMG C-Coupé):

“Puc estar molt content amb els esforços que he fet aquesta primera meitat de campionat.” Un Vietoris que ha aconseguit tres podis aquest any,  “dos d’aquets en les últimes dues curses” Un Vietoris que és tercer en el campionat, diu que “m’agradaria continuar amb els bons resultants aquestes últimes cinc curses i naturalment, provar d’aconseguir la meva primera victòria al DTM. A tot això, no serà fàcil. El nivell de competició al DTM és molt alt”

Gary Paffett (32, Anglaterra, EURONICS Mercedes AMG C-Coupé):

“El Moscow Raceway és nou per a tothom i estic amb moltes ganes de competir-hi perquè vull fer un bon inici de la segon apart del campionat i oblidar la desafortunada última cursa al Norisring. Potser el nou circuit, serà un lloc perfecte per començar. Espero que els meus 10 anys d’experiència al DTM es demostrin.”

 

Robert Wickens (24, Canadà, STIHL Mercedes AMG C-Coupé):

Un Wickens que és cinquè en el campionat amb “Dos podis i la meva primera pole position, la primera meitat de campionat ha anat exactament com havia desitjat. Tothom ara es centra amb el nou repte de Moscow.”

Daniel Juncadella (22, Catalunya, stern Mercedes AMG C-Coupé):

“El Moscow Raceway és nou per a tothom, i potser això pot significar una mica d’avantatge per els rookies com el Pascal (Wehrlein) i a mi.” Un català que va aconseguir fer el seu millor resultat a l’última cursa al Norisring acabant, quart a les portes del podi.

Roberto Merhi (22, Espanya, THOMAS SABO Mercedes AMG C-Coupé):

 “Moscow marca l’inici de la segona meitat de campionat. Després d’un inici complicat d’any, i havent aconseguit punts recentment a Nuremberg amb el meu millor resultat de la temporada, espero que tot sigui un èxit a Moscou.”

Pascal Wehrlein (18, Alemanya, DTM Mercedes AMG C-Coupé):

 “Tinc moltes ganes d’estrenar-me  (amb punts) a l’estrena del DTM a Rússia després de dos caps de setmana realment durs a Nuremberg i al Lausitzring. He aprofitat la aturada estiuenca per mantenir-me en forma pel Moscow Raceway. He vist les curses de la Formula Renault 3.5 series aquí Moscou per preparar-me pel nou circuit i les meves primeres impressions són molt bones. No puc esperar per debutar amb el DTM a Rússia.” 

—————

Retorna