We don't miss anything!


Pole per Miller, altre cop, a Moto3

2014-05-03 13:22

Jack Miller està imparable, el pilot australià de l’equip Red Bull KTM Ajo és imparable a una sola volta i després d’haver aconseguit totes les pole position’s de la temporada, la pole del Gran Premi d’Espanya disputat al circuit de Jerez, tampoc se li ha resistit. Antonelli ha acabat segon seguit de molt a prop per Alex Rins

Per: Arnau Viñals Vendrell

Amb 42ºC a la pista, la sessió més calorosa del any obria la sessió de classificació de 40 minuts amb una caiguda de Juanfran Guevara que ha acabat en res.

 

La sessió ha començat amb el domini de Viñales seguit de Vázquez i Miller.

 

Després d’una estona de poca activitat María Herrera (Wild Card) ha sorprès ha tothom col·locant-se quarta.

 

També han continuat els problemes en la KTM de Hanika que ha hagut de abandonar la sessió.

 

A falta de 6 minuts pel final el calar dominador del campionat, Jack Miller, aconseguia superar el temps de la pole position del any passat marcat per Rins; i s’escapava 5 dècimes respecte Viñales qui havia dominat tota la sessió.

 

Amb la sessió apunt d’acabar em vist que Bagnaia patia una caiguda sense conseqüències físiques i un Alex Rins que ha aconseguit colocar la seva Honda entre les KTM de Miller i Viñales. Ja amb el temps a 0 Antonelli ha sorprès ha tothom aconseguint el segon lloc.

 

Aquest ha estat el top15: Miller, Antonelli, Rins, Viñales, Márquez, Bagnaia, Vázquez, Ajo, McPhee, Fenati, Kornfeil, Oliveira, Kent, Oettl, Bastianini.

 

—————

Retorna