We don't miss anything!


Pole per Lorenzo

2013-10-26 09:03

 

Lorenzo, ha anat a una marxa més, superant a Marquez i Hayden. Ha fet una gran volta, superant la seva millor marca personal tot i el mal temps a Motegi.

Escrit per: Gerard Rius

Les males condicions meteorològiques, han obligat a fer la qualificació en una única sessió de 75 minuts, cosa que mai abans havia passat, que ha afavorit a pilots com Lorenzo, Hayden...

El mallorquí, ha volat, ha estat l'únic pilot que ha baixat del 1:54, i li ha tret 6 dècimes a Marquez, que ha estat segon seguit de Hayden, a qui la pluja li ha estat favorable.

La primera sessió i única sessió ha estat intensa, sense sorpreses, els favorits, han estat superiors, els seus mecànics han pogut preparar la moto perquè s'adaptés a les males condicions del traçat. Lorenzo n'ha sortit com a primer classificat, aprofitant la seva superioritat, seguit de Marquez, que no ha pogut mantenir les bones sensacions de les passades curses. Hayden, ha fet bones voltes, rodant sòlidament a la pista molla, això, el fa candidat juntament amb Màrquez i Lorenzo, d'endur-se demà la victòria a Motegi.

Per demà es preveu una cursa molt intressant, amb el mundial en joc, Marquez i Lorenzo ens serviran un espectacle molt intens, ningú apostaria per a cap pilot degut al clima insegur.

 

Podreu seguir demà la cursa pel twitter de Formula Ràpida.

 

—————

Retorna