We don't miss anything!


Pole per Hamilton!

2013-08-24 15:30

Lewis Hamilton ha aconseguit la seva 4t pole consecutiva al circuit belga de Spa seguit de Vettel i Webber.

La classificació ha començat sobre mullat, tots els pilots punters han completat la Q1 amb pneumàtics intermedis, però Van der Garde i els dos Marussia han muntat els pneumàtics de sec, al principi aquests pneumàtics no han funcionat amb aquestes condicions, però finalment tant Van der Garde com els dos Marussia han passat a la Q2.
 
A la Q2 òbviament els dos Marussia i el Caterham han estat eliminats juntament amb Hulkenberg, Sutil i Pérez.
 
La Q3 ha estat impressionant en què com a mínim jo recordi sigui la classificació més emocionant que he vist mai. La Q3 ha començat plovent i tots s'han afanyat a aprofitar la pista ''seca'' i han sortit amb els pneumàtics de sec, tots excepte Di Resta, en acabar la volta de llançament tots s'han adonat que havien de posar els intermedis perquè la pista estava molt mullada.
 
En aquest moment ha estat quan Di Resta ha sortit amb els intermedis i amb la pista bastant seca i s'ha posat primer. En el que tot semblava una pole per al de Force India seguit de Massa que també havia completat la seva volta dels primers.
 
No obstant la pista s'ha anat assecant i els temps han anat caient, sobretot per als tres primers pilots, Hamilton, Vettel i Webber que ells han pogut donar una volta addicional que els ha donat la oportunidd de baixar mínim dos segons els seus respectius temps.
Fernando Alonso amb la mala sort que el sol acompanyar i un error en la seva segona volta s'ha vist renegat a la novena posició i el seu company Massa desè.
 
En quarta posició ha acabat Nico Rosberg, després Di Resta, Button, Grosjean i Raikkonen.
 
La cursa de demà té una pinta estupenda ja que pot ser en condicions canviants, sabem que tant Kimi com Fernando tindran molt rítme, així que aniran remuntant des del final cap amunt per intentar aconseguir que Vettel no s'escapi encara més en el mundial.

 

—————

Retorna