We don't miss anything!


Pole per Folguer en una extranya quali a Missano

2013-09-14 13:07

Jonas Folguer de Mapre Aspar Team, ha aconseguit la pole position al circuit de Missano, just per davant d'Alex Rins i Maverick Viñales. La graella de sortida és algu extranya, amb alguns pilots a les posicions davanteres, en les quals no són habituals. 

Per: Eric Calduch @calduch3

La qualificació de Moto3, primera del día, començava amb algunes caigudes seguides. Primer Khairudin amb la Red Bull KTM, un minut més tard Alex Marquez, que arrastra algunes molesties d'una caiguda d'ahir, tornava a caure lleument. Seguidament Luca Amato (Ambrogio Racing) també queia al terra. En els temps, els primers cronos els dominava Viñales seguit de Rins, Folguer i Salom. 

Passats uns minuts, després d'uns problemes de Marquez per encendre la seva Estrella Galicia, el seu company Alex Rins arrebatava el millor temps al pilot de Roses. A més Folguer es posava davant de Viñales i darrere Oliveria, Marquez i Khairudin mentre Salom amb problemes fisics estava 11º. Passats uns minuts, Folguer que portava un entrenament molt fort, es situava al capdavant amb una gran volta.

Després d'uns minuts de calma i pocs canvis al davant, als ultims cinc minuts tornava l'acció a pista amb molt de tràfic. Folguer rebaixava el seu temps a 1:42.7 que era record del Circuit, i una volta imbatible per Rins que es situava just darrere a poques decimes. Salom es posava sisè però al ultim minuts no millorava temps i queia endarrere a la classificació queien al 10º lloc. El mateix que Alex Marquez que acabava 9º. Viñales es mantenia a la primera fila, lluny del temps de Folguer i Rins. Darrere d'ell venien sorpreses, amb Khairudin que després de la caiguda es posava quart. Darrere Niccolo Antonelli situava la seva GO&FUN Gresini en cinquè lloc corrent a casa just per davant de la Mahindra d'Oliveria. Isaac Viñales feia un gran vuitè lloc per davant de Marquez i Salom com havia dit. Efren Vazquez surtirà 14º, Ana Carrasco 28º i Juanfran Guevara 30º. 

Demà a les 11:00h la cursa de Moto3 amb una graella de sortida molt curiosa.

—————

Retorna