Pol Espargaró fa un pas més de cara al Títol

2013-10-19 10:35

Pol Espargaró aconseguit la seva cinquena Pole al circuit de Phillip Island i demà podría asaltar el liderat de Moto2 després de saber que Scott Redding no correrà la cursa, ha causa d'una fractura al canell esquerre. A la primera fila sortiran també els catalans Tito Rabat i Jordi Torres en una qualificació molt accidentada.

Per: Aleix Garriga i Eric Calduch

Pol Espargarò ha fet el millor temps en el circuit de Phillip Island, amb un gran temps de 1'32.530, darrere d'ell demà sortira el seu company d'equip Tito Rabat que ha quedat a 10 mil·lèsimes, i en tercera posició, el català Jordi Torres.

Scott Redding, líder del Mundial, ha fet el desè millor temps, però també ha tingut un fort accident. Les conseqüencies d'aquest accident han estat una fractura al canell esquerre que l'impedirà pendre la sortida de demà, ja que l'operaran aquesta nit. Aquest contratemps del britànic podría deixar el Mundial de cara a Espargaró, que està a nomès nou punts.

Demà a les 05:20h (hora peninsular) es correrà la cursa de Moto2, que a causa del desgast excesiu dels pneumàtics s'ha escurçat a nomès 13 voltes.