We don't miss anything!


Pol Espargaró fa l'última pole a València

2013-11-09 15:50

L'actual campió del món de Moto2, Pol Espargaró, ha aconseguit fer l'última Pole Position de la temporada a València. El de Granollers sortirà demà per davant de Simone Corsi, Jordi Torres i Tito Rabat. 

Per Eric Calduch @calduch3

El vigent campió de Moto2 coronat durant la pasada cursa al Japó, Pol Espargaró, no afluixat gens i aconseguit una nova Pole Position al circuit de Xest. El pilot català ha dominat gran part de la qualificació i s'ha imposat als temps de Simone Corsi i un gran Jordi Torres, que tot i tenir un forat al seu peu, ha pogut correr i fer una excel·lent sessió. Tito Rabat sortirà en cuart lloc, mentre que el seu rival en el subcampeonat, Scott Redding, sortirà des del 17º lloc. 

La sessió ha estat dominada per un brillant sol, i amb una temperatura que anat pujant cada cop més. Amb aquestes excel·lents condicions l'úlitma qualificació del any s'ha pogut disputar sense cap problema, tot i una petita sortida de Nico Terol al principi, i alguna que altre passada de frenada més. Pel que fa els temps, durant gran part de la sessió Pol Espargaró ha estat al davant, amb un Jordi Torres a la seva sombra. Als últims instants, tot i que quasi ningú millorava el temps d'Espargaró, Simone Corsi ha pogut col·lar-se davant del pilot de Mapre Aspar. 

I així acabat, amb la sisena Pole Position de Pol aquest any. Altres pilots ha destacar són Nico Terol que acabat 6º, Julian Simon 15º, Ricard Cardús 18º just darrere d'Scott Redding, Axel Pons 25º i Alberto Moncayo 31º. Alex Mariñelarena no ha fet cap crono.

L'última cursa de Moto2 serà demà a les 12:20h.

 

—————

Retorna