We don't miss anything!


Pol Espargaró correrà a MotoGP amb Monster Yamaha Tech3

2013-08-02 13:45

Ja és oficial el salt del pilot de Granollers a la categoria reina l'any que, de la mà de Yamaha.

per: Arnau Viñals Vendrell

Pol Espargaró, vencedor aquesta temporada en tres de les vuit proves disputades a la categoria de Moto2 ™, i en plena lluita pel seu primer títol mundial, correrà la propera temporada a MotoGP ™, amb una Yamaha.

El contracte és per dos anys i formarà part de l'equip Monster Yamaha Tech3 on tindrà de company d'equip a Bradley Smith, en substitució de Cal Crutchlow, que ahir va anuciar el seu pas a Ducati.

Espargaró, segon al Mundial de Moto2 de 2012 per darrere de Marc Márquez, va debutar al Campionat del Món el 2006, a la categoria de 125cc. El primer podi el va aconseguir a Portugal el 2007, mentre que la seva primera victòria va arribar a Indianàpolis el 2009. Al seu palmarès hi figuren 12 victòries, incloses quatre a la seva temporada de debut a Moto2, el 2011.

Aquest temporada, Pol Espargaró està mantenint una intensa lluita pel títol mundial de Moto 2 amb el britànic Scott Redding, que ahir va anunciar que també donarà el salt a MotoGP l'any, tot i que no va indicar l'equip, per tant, estarem a l'espera des de FormulaRapida.net de on anirà Scott Redding, màxim rival d'Espargaró pel títol de Moto2.

—————

Retorna