Pizzitola sortirà primer a la segona cursa de Motorland

2014-04-27 10:32

Andrea Pizzitola ha fet el millor temps a la segona sessió classificatòria de la Fórmula Renault 2.0. Jörg serà el seu company de fileres, amb Bonifacio i De Vries darrere.

Per: Guillem González Vela

Ahir no va obtenir magnífics resultats per la classificació, i després fou desqualificat i renegat a sortir des de l’última posició. A la cursa, tot i una conducció magistral, va haver d’abandonar. Però avui això no es podia repetir. Andrea Pizzitola s’havia decidit a arreglar el mal papar d’ahir i avui ha fet el millor temps per sortir des de la primera posició de la graella de sortida.

El vent s’ha llevat amb força a Alcanyís i això dificulta la tracció, especialment als revolts de cota més alta, al sector 2.

Jörg ha fet el millor temps del grup B, tres dècimes més lent que el grup A. Ha estat seguit de De Vries, a qui el vent no ha ajudat gens i tot i dur pneumàtics nous per una volta ràpida ha estat set dècimes més lent que el seu temps de pole d’ahir. Bonifacio ha fet el segon millor temps del grup A i sortirà en tercera posició.

La cursa 2 de la Fórmula Renault 2.0 del Gran Premi d’Aragó és avui a les 12:35h.

 

Graella de sortida provisional:

  1. Andrea PIZZITOLA – Manor MP Motorsport
  2. Kevin JÖRG – Josef Kaufmann Racing
  3. Bruno BONIFACIO – Prema Powerteam
  4. Nyck DE VRIES – Koiranen GP
  5. Aurélien PANIS – ART Junior Team
  6. Alexander ALBON – KTR
  7. Callan O’KEEFFE – ART Junior Team
  8. Egor ORUDZHEV – Tech 1 Racing
  9. Ignazio D’AGOSTO – Koiranen GP
  10. Anthoine HUBERT – Tech 1 Racing