We don't miss anything!


Pirelli diu els Pneumàtics per les 4 primeres curses del calendari

2013-02-13 19:10

 
 
Per l'inici de la 2013 Fórmula Un Campionat Mundial estació, Pirelli ha nomenat el seu slick P Zero compostos per les primeres quatre curses dins Austràlia, Malàisia, Xina i Bahrain.
 
Dins Austràlia, el P Zero medi Blanc i P Zero Vermell supersoft els pneumàtics seran nomenats: el primer cop que Pirelli ha nomenat el compost més tou en la gamma per Melbourne. El pas ple en l'elecció composta hauria d'assegurar un buit d'actuació entre els cotxes que permet estratègia per venir a joc.
 
L'elecció del P Zero Taronja dur i P Zero medi Blanc per Malàisia ? Els dos pneumàtics més durs en la gamma ? Proveirà per les temperatures altes i superfície abrasiva que és una característica bé coneguda de la pista Oriental Llunyana.
 
El P Zero medi Blanc i P Zero pneumàtics tous Grocs són nomenats per Xina: l'elecció millor per la degradació comparativament alta esperada arran del traçat de pista exigent, el qual dirigeix per tancar corrent.
 
Agrada Austràlia, Bahrain té una marca el nomenament nou enguany comparat per durar any: P Zero Taronja dur i P Zero Groc tou. Això és dissenyat per assegurar abundància d'accelerar dins qualificant coupled amb la durabilitat necessitada per la cursa, el qual és un altre cop sovint aguantat en temperatures altes.
 
Les regles estipulen que sota circumstàncies normals cada equip rebrà sis conjunts del compost més dur i cinc conjunts del compost més tou pel cap de setmana de cursa. Pirelli També portarà el seu Cinturato pneumàtic intermedi Verd per condicions de pista humida (quatre conjunts per conductor) així com el Cinturato pneumàtic de pluja Blava (tres conjunts per conductor) a cada cursa.
 
Graella dels pneumatics fins el moment
 
  P Zero Red P Zero amarillo P Zero Blanca P Zero Orange
Australia Supersoft   Medio  
Malasia     Medio Duro
China   Suave Medio  
Bahréin   Suave   Duro

 

—————

Retorna


Tema: Pirelli diu els Pneumàtics per les 4 primeres curses del calendari

No sʼha trobat comentaris.