We don't miss anything!


Fantin fitxa per Draco Racing pel 2014

2013-12-03 18:45

El pilot brasiler, Pietro Fantin, continuarà a la Formula Renault 3.5 un any més, després d'haver-se fet oficial el seu fitxatge per l'equip International Draco Racing, pel 2014.

Per: Andreu Rius i Riu i Arnau Viñals

Fantin, de 21 anys, ha debutat aquest any a la Formula Renault 3.5 amb l'equip Arden Caterham, aconseguint un total de 14 punts que l'han deixat a la vint-i-unena posició del campionat de pilots.

Abans de fer tot això, Pietro Fantin va passar dos anys d'aprenentatge a la F3 britànica, adjudicant-se una victòria en el seu camí.

 

La jove promesa brasilera, va poder provar amb Draco Racing durant els dies de tests de post-temporada a Barcelona i a Motorland Aragó, en que es va introduir dins l'equip que ha acabat el 2013 tercer a la general d'equips amb Andre Negrao i Nico Müller que va guanyar la cursa de Mònaco i la cursa 1 d'Hongria.

 

Fantin afirma estar "molt content d'haver tingut l'oportunitat de ser part de l'equip Draco el 2014. Junts, treballarem per lluitar per aconseguir victòries i acabar entre els cinc primers al final de temporada. Durant les proves a Espanya, he vist la motivació de l'equip, la seva voluntat de guanyar i el gran ambient intern. Tot això em dóna la seguretat de que tindrem totes les condicions per gaudir d'un gran any".

 

El cap de l'equip, Guto Negrao, també ha mostrat la seva alegria en el fitatge: "M'alegro de poder continuar la tradició brasilera de l'equip Draco. Fantin ha mostrat grans signes de creixement amb una actitud professional inusual. S'està integrant molt bé tant a l'equip tècnic com esportiu, amb ganes d'aprendre, atentament i amb diligència a les reunions contribuint al desenvolupament del nostre cotxe. Ha començat amb el peu dret, i ara tenim l'oportunitat de portar aquest impuls per al 2014. Estem mirant per trobar-li un bon company d'equip de cara l'any vinent, en breu anunciarem el seu nom”.

 

 

—————

Retorna