We don't miss anything!


Pic guanya amb una cursa boja

2012-07-15 13:19

Escrit per: Arnau Viñals - Moscou, Russia

Primera vctòria de la trajectoria esportiva de Arthur Pic a les World Series by Renault, el pilot francès sortia cinqué però després d el'increïble prmera volta accidentada, Pic s'ha ficat primer seguit de Nick Yelloly (que ha tingut problemes al pit stop i ha queda en posicions enderrerides), i Kevin Korjus.

El pilot estonià que encara arrosega els problemes electronics al seu cotxe, ha aconseguit finalitzar en tercera posició, després de la sortida conservatoria que ha fet, ha vist com cinc pilots del seu davant tenien accidents i s'ha col·locat cinqué. Després de la sortida del Saftey Car en Kevin s'ha aturat a box, amb la mala sort després de totes les aturades havia baixat fins a la quarta posició. Korjus ha hagut de fer un abançament bastant increïble a André Negrao i ha aconseguit el seu primer podi de la temporada, i el seu millor cap de setmana.

Declaracions: "Ha sigut una altre cursa boja però finalment he pogut acabar tercer. És bo anar-se'n de vacances amb un podi a la butxaca"

—————

Retorna