We don't miss anything!


PENALITZACIONS Gran Premi del Japó de Formula 1

2012-10-06 12:00

Escrit per: Arnau Viñals

La graella de sortida del Gran Premi del Japó de Formula 1 disputat a Suzuka, tindrà grans canvis respecte la classificació d'avui dissabte, per culpa de les penalitzacions.

El primer afectat és Jenson Button que ha acabat a la tercera posició a la Q3, però degut als cinc llocs de penalització per canviar la caixa de canvis, Jenson Button sortirà vuitè.

Nico Hulkenberg és el següent pilot de la graella, que també ha rebut una penalització. El pilot alemany, que no ha completat volta ràpida a la Q3 i per tant ha quedat desè, sortirà des de la quinzena posició de la graella de sortida, rebent aixi una penalització de cinc llocs, per el mateix motiu de Jenson Button, per canviar la caixa de canvis.

El següent pilot penalitzat ha sigut Michael Schumacher amb 10 posicions de penalització, per provocar l'accident en que va deixar fora de cursa a Jean Eric Vergne al GP de Singapore, un Vergne que també ha estat penalitzat, però amb nomès tres llocs, per tapar la volta que estava fent Bruno Senna a la Q1.

Sebastian Vettel ha estat a punt de ser penalitzat, però finalment no hi ha hagut acció sobre la seva maniobra, en que segons els comisaris, obstaculitza la volta ràpida de Fernando Alonso a la Q3.

—————

Retorna