We don't miss anything!


Pedrosa supera a Márquez durant els FP3 d'Itàlia

2014-05-31 10:54

Dani Pedrosa s'ha reivindicat en aquests FP3 del GP d'Itàlia. El de Castellà del Vallés ha marcat el millor temps de la sessió durant els últims instants i ha pogut superar al seu company d'equip i rival per al títol, Marc Márquez. En tercer lloc ha finalitzat un sorprenent Andrea Dovizioso, que amb la Ducati ha superar les dues Yamaha. 

Dani Pedrosa ha tornat al capdavant d'una sessió d'entrenaments lliures, i es que encara que sembli mentira, és una important notícia. Márquez està dominant a plaer aquest inici de campionat, i no dóna opció a ningú en ninguna sessió, pel qual el fet de que Pedrosa l'hagi superat, es motiu per detacar-ho. El 26 d'Honda ha marcat en els últims instants un gran crono de 1:47.754, sent dues dècimes més ràpid que el seu company d'equip, Marc Márquez.

 

El cerverí per la seva part no s'ha tingut que esforçar gaire, i es que ha mantingut el primer lloc durant tota la sessió, sense perillar la seva participació a la Q2. Per això aquests temps no són referents per a la qualificació. Només cal veure el tercer lloc, on s'ha situat la Ducati d'Andrea Dovizioso, quedant a molt poques mil·lèssimes del líder del Mundial. L'italià a més ha superat a les Yamaha de Jorge Lorenzo i Valentino Rossi, que han acabat quart i sisè respectivament.

 

Entre mig un també increïble Bradley Smith ha deixat la seva Monster Yamaha en cinquè lloc, tenint bones sensacions de cara a la qualificació final. En setè lloc s'ha situat Cal Crutchlow, que sembla tenir de moment un bon cap de setmana amb la Ducati. L'anglès a més ha situat el registre de Pol Espargaró, també classificat directament per la Q2. El Top 10 l'han tancat Stefan Bradl i Andrea Iannone, destacant que l'alemany ha patit una forta caiguda a falta d'un minut per la conlusió d'aquests FP3.

 

Fora de la Q2 han quedat finalment Aleix Espargaró i Alvaro Bautista, clars favorits per obtenir el millor temps a la Q1. En aquesta lluita també tindrem a Michele Pirro, Scott Redding, Yonni Hernandez i Collin Edwards, entre molts altres. Qui segur que no estarà serà Nicky Hayden, ja que s'ha confirmat que s'operarà del canell la próxima setmana.

 

La qualificació de MotoGP començarà amb la Q1 a les 14:10h al Circuit de Mugello.

 

—————

Retorna