Pedrosa fa la pole a Mugello davant de Lorenzo

2013-06-01 15:35

Escrit per: Cristian Jiménez Ruiz @cristianjrF1

Dani Pedrosa ha aconseguit avui la pole al circuit italià de Mugello davant el seu màxim rival pel mundial Jorge Lorenzo que fins als últims compassos de la sessió era ell, el que tenia la primera posició.

La sessió s'ha iniciat amb la repesca de Marquez i Smith, segons anaven passant els minuts cada pilot es posava en la seva posició natural, a falta de 8 minuts del final Cal Crutchlow patia una caiguda amb la seva Yamaha, però a pocs minuts del final aconseguia pujar a la segona moto fent un brillant quart lloc.

Dani Pedrosa ha tingut problemes de trànsit durant tota la sessió i en el seu últim intent ha fet una increïble volta al circuit italià, una volta que li permetrà sortir des de la posició preferent demá per a la carrera, seguit d'ell ha acabat Jorge Lorenzo i Andrea Dovicioso.

Marc Márquez després de colar-se en la repesca, i de l'esgarrifós accident que va patir divendres, s'ha col · locat en la segona línia de graella en 6 º posició, seguit de Márquez ha acabat el pilot que corria a casa, el mite que avui ha decebut Valentino Rossi.

Aleix Espargaró ha tornat a ser, com ja ens té acostublrados la primera CRT.