We don't miss anything!


Pedrosa es torna a imposar a Malàisia

2013-10-13 10:38

Dani Pedrosa ha guanyat el Gran Premi de Malàisia de MotoGP al circuit de Sepang, el català que sortia cinquè ha aconseguit guanyar una cursa amb autoritat respecte Márquez i Lorenzo, segon i tercer respectivament.

per: Arnau Viñals Vendrell

Només començar hem vist una gran sortida de Dani Pedrosa que es ficava segon just per darrere de Lorenzo i per davant de Márquez i Rossi que, aquests dos últims, iniciarien una lluita aferrissada a la primera volta, però Bautista s’incorporava també a la lluita. Escapant-se tots cinc tot i que poc després Bautista també ha quedat despenjat.

Pedrosa ha aconseguit avançar a Lorenzo a 16 voltes i Márquez també ho intentava però amb moltes dificultats i fent una gran lluita entre aquests espanyols; mentrestant Pedrosa ampliava la distància.

Márquez aconseguia avançar a Lorenzo a 12 voltes pel final però Pedrosa ja era molt lluny a 1.2, i a sobre s’allunyava del de Cervera, clarament el pilot de Castellar del Vallès demostrava que era el que tenia més ritme de cursa, tal i com vam poder comprovar durant els entrenaments lliures.

El podi doncs s’ha decidit aquí i Pedrosa i finalment, Pedrosa ha guanyat amb una distància de 2.7 segons. Tercer ha estat Lorenzo seguit de Rossi,  Bautista, Crutchlow,  Smith, Dovizioso, Espargaró i Hernández tanca el top 10. 

 

—————

Retorna