Pedro de la Rosa: ''No ens val res mes que la victòria''

2013-01-28 17:45

Escrit per: Cristian Jimenez Ruiz / Twitter: @cristianjrF1

 

Pedro Martínez de la Rosa ha fet avui el seu primer acte oficial vestit de vermell Ferrari. L'acte es tractava del lliurament de premis del campionat d'Espanya de Kàrting organitzat per RFEDA i Banco Santander.
 

De la Rosa ha deixat clar el seu paper dins de l'equip i l'orgullós que se sent de formar part de Ferrari i que Fernando Alonso (per al el millor pilot) li vulgui al seu costat.

"El fet que Fernando vulgui treballar amb mi, després d'haver treballat amb ell el 2007 i haver passat uns anys en què cada un ha estat en equips diferents, és un motiu d'orgull molt gran. No és perquè sigui espanyol, la nacionalitat no té a veure, és perquè jo sempre he dit que Fernando és el millor, per tant, que el millor vulgui treballar amb mi m'omple d'orgull. "

Pedro també comentava l'ambient a Maranello "M'he trobat un ambient de treball fantàstic a Ferrari. Marc i Fernando s'han portat molt bé amb mi, intentant explicar-me com funciona l'equip. Amb Fernando em mantinc en contacte, sobretot perquè des de la setmana passada estic treballant per a ell, per tant ell em pregunta cada moment què faig, com ho faig i què penso. Per mi és fantàstic haver començat la setmana passada en ple mes de gener i no haver-ho deixat per més tard. El temps és or en la Fórmula 1 i com més aviat comencis a treballar, sigui en l'apartat que sigui, és vital. "

Es desplaçarà als circuits i estarà preparat davant qualsevol contratemps "Estaré a les carreres, i estaré preparat per al que pugui passar. Després ja és decisió d'equip si volen utilitzar-me o no. Seria absurd no estar preparat, i es una cosa que he fet durant tots aquests anys de la meva carrera esportiva. Aprofitaré els quilòmetres que faci al simulador perquè em serveixin com a suport per si algun dia l'equip necessita utilitzar-me. "

També ha deixat frases com: '' Ferrari és més que un equip'' / '' L'únic que tinc claríssim és que en aquest equip s'ha de guanyar. "

COMENTARIS

No sʼha trobat comentaris.

Comentari nou