We don't miss anything!


Pedro de la Rosa: "Impressiona la quantitat de desnivells que té"

2012-11-12 15:18

Escrit per: Arnau Vinyals     @vinyi_arnau96

RUBIO RV RACING PRESS

La Formula 1 deixa Àsia després de cinc curses seguides. I ho fa per anar als Estats Units per primer cop, després de cinc anys. La ciutat d'Austin a Texas acollirà per primera vegada el Gran Premi d'Estats Units aquest cap de setmana en el recentment ingaurat Circuit de les Amèriques; on els pilots d'HRT Pedro de la Rosa i Narain Karthikeyan arriben a un lloc desconegut, igual que la resta de pilots i equips, per tant, la clau serà adaptar-se el més ràpidament possible al circuit.

 

El Circuit de les Amèriques és un circuit amb càrrega aerodinàmica mitjana-alta i no massa exigent amb els frens. La gran incògnita serà el comportament dels pneumàtics que és l'únic factor que no es pot provar al simulador. Els pneumàtics seran els mitjans i durs.

 

Declaracions:

 

Pedro de la Rosa: "La veritat és que sabem molt poca cosa d'aquest circuit. L'únic que conec és el que he vist per Internet. El primer que impressiona d'aquest circuit, és la quantitat de desnivells que té. L'important és que el nostre cotxe s'adapti bé a aquest circuit per tal de fer la posada a punt el divendres."

 

Lluís Pérez-Sala: "Un altre any que anem a un circuit desconegut, però aquest cop ho és per tothom, així que la clau serà apendre i adaptar-se el més ràpid possible al circuit. Segons el departament de simulació d'HRT, el traçat és molt complet i espectacular i això ens dóna una motivació extra per afrontar aquesta penúltima prova de la temporada. Està sent un final d'any intens, però confio que puguem acabar amb un bon sabor de boca, que ens permeti fer un bon balanç d'aquesta temporada tant especial."

—————

Retorna