We don't miss anything!


Pedro de la Rosa fitxa per Ferrari com a provador

2013-01-16 11:49

Escrit per: Ramon López Garrido

Stefano Domenicali ha anunciat aquest mateix matí, en una roda de premsa al "Wrooom" que s'està celebrant a Madonna di Campiglio aquesta setmana, la incorporació de Pedro Martínez de la Rosa a l'equip Ferrari a partir d'aquesta temporada. La feina del pilot català estarà centrada en desenvolupar el simulador de l'equip italià. En declaracions de Domenicali: "El fitxatge de De la Rosa suposarà un salt qualitatiu al simulador, que és un aspecte que cal millorar. És un pilot molt valent i amb una gran experiència a McLaren i a la Fórmula 1. La decisió del seu fitxatge ha estat de Ferrari i no d'Alonso, malgrat que la seva bona relació amb ell i Felipe ha ajudat. La seva arribada és molt bona per Ferrari."

 

Ferrari serà el seté equip on militarà De la Rosa, després d'haver estat provador i/o titular a Jordan, Arrows, Jaguar, McLaren, Sauber i HRT (sense oblidar la seva feina com a test driver per Pirelli). Així, De la Rosa s'unirà als seus compatriotes Marc Gené i Fernando Alonso a l'equip italià. Fins ara, les úniques declaracions de'n Pedro han estat via Twitter: "@Pedrodelarosa1: A Ferrari! Gràcies a tots!"

 

Després de varis rumors durant els últims dies sobre el futur de Pedro, relacionat amb McLaren, Mercedes o Williams, el pilot català ha decidit fitxar per Ferrari. Es diu que d'altres pilots com Pérez i Hamilton havien demanat als seus respectius equips que intentessin comptar amb De la Rosa de cara a 2013, la qual cosa demostra com, als seus 41 anys, De la Rosa és un dels personatges més apreciats i valorats del paddock, com a pilot i com a persona.

—————

Retorna