Palmer s'endú la primera pole de la temporada

2014-04-04 19:58

Jolyon Palmer s'ha endut la primera pole-position de la temporada, després de marcar el millor temps en els compassos finals de la sessió d'entrenaments oficials. Palmer, pilot de Dams s'endurà doncs, els 4 punts que s'atorguen a l'autor de la pole i es converteix així en el primer líder de la temporada. Segon ha estat Stoffel Vandoorne, pilot de l'ART Grand Prix, tot i que té pendent una investigació per violació dels límits de a pista. Una virolla de Markelov ha aturat l'entrenament just quan els pilots iniciaven la segona tanda després de parar a boxes.

 

Per: Manel Ferriol

Jolyon Palmer ha estat entre els millors de la classificació en tot moment i en els últims instants ha pogut completar un volta que li ha donat la pole amb només 30 mil·lèsimes sobre Stoffel Vandoorne, debutant aquesta temporada i demostrant la seva qualitat al volant. En tercera posició ha acabat Daniel Abt, pilot de Hilmer Motorsport, que ha marcat un bon temps abans de l'aturada a boxes i que no ha pogut superar en la segona. Quart ha estat Richelmi, company de Jolyon Palmer a l'equip Dams, que ha marcat unbon temps just després de la bandera vermella. Cinquè ha estat Rio Haryanto del EQ8 Caterham Racing, que també ha marcat els seu millor temps després de la bandera vermella.

 

La bandera vermella causada per Artem Markelov, del Russian Time, era inevitable, ja que el cotxe ha quedat aturat al mig de la pista després d'una virolla.

 

La igualtat ha estat màxima, ja que els 15 primers classificats han marcat temps a menys d'un segon del pole man, Jolyon Palmer.