We don't miss anything!


Palmer ja destaca en els lliures

2014-05-22 13:37

Joylon Palmer ha aconseguit el millor temps durant els entrenaments lliures de la GP2 Series al circuit de Monte Carlo. El líder del campionat ha estat seguit per un sòlid Johnny Cecotto que ha patit problemes de trànsit, i el pilot local, Stephane Richelmi.

Per: Arnau Viñals Vendrell

El líder del campionat de GP2 , Jolyon Palmer , va finalitzar l'entrenament lliure de GP en primera posició . Els únics pilots que van acabar a menys d'un segon el pilot de DAMS va ser el guanyador de la cursa llarga de Barcelona , Johnny Cecotto , i el company d'equip de Palmer i un dels pilots locals , Stephane Richelmi .

 


Després de deu minuts de retard a causa d'una lleugera pluja , tots els pilots van sortir a la pista en posar-se el semàfor del pit lane en verd . El pilot local Richelmi ser el primer a encapçalar la taula de temps , però el primer lloc li va ser arrabassat pel seu company d'equip, Palmer . Nasr va ascendir fins a la segona posició i Trummer es va col · locar tercer quan van passar deu minuts de l'entrenament .

 


La bandera groga va fer la seva aparició causa de l'accident de Berthon en l'últim revolt del circuit . Com era d'esperar, el trànsit va ser un dels grans problemes en aquesta sessió i diversos pilots van veure les seves voltes arruïnades a causa d'aquesta circumstància .

 


El també monegasc Coletti es va posar primer, seguit per Nasr , Cecotto i Abt . El veneçolà es va col · locar en el primer lloc , però va ser ràpidament superat per Nasr quan els temps baixaven constantment . Coletti va recuperar el millor temps instants després.

 


Canamasas va tenir una sortida de pista a Santa Devota que va causar la sortida de la bandera groga . Evans va ascendir fins a la tercera plaça , just davant de Leal . Nasr , segon , intentava millorar el seu temps amb els supertous , però va patir un xoc a la xicana sortint del túnel i va causar una bandera vermella .

 


La sessió es va reiniciar amb 13 minuts per finalitzar i tots els pilots van sortir amb pneumàtics supertous . Cecotto va marcar el millor temps però va ser ràpidament superat per Palmer . Coletti es va posar tercer, amb Evans i Canamasas just darrere . Richelmi pujar fins a la tercera plaça , just davant del seu compatriota .

 


La classificació no va canviar en els últims minuts i Palmer va acabar en primera posició , seguit per Cecotto , Richelmi , Coletti i Evans en el top 5 .

—————

Retorna