We don't miss anything!


Palmer guanya la primera cursa a Hongria

2013-07-27 17:09

Escrit per: Cristian Jiménez Ruiz @cristianjrF1

Jolyon Palmer ha guanyat la primera cursa de la GP2, la qual es disputa avui dissabte que és la més llarga del cap de setmana. L'ha seguit Ericsson i Nasr.

La cursa s'ha disputat sota la calor abrasadora del cel d'Hongria, això ha fet que tots els pilots que sortien amb les gomes més toves haguessin de aturar-se a les deu primeres voltes a canviar els pneumàtics, dada a tenir molt en compte per a la carrera de demà de F1 .

Un cop els pilots han parat i han muntat els pneumàtics més durs han seguit fins al final amb alguna excepció que ha anat a dues aturades. Els pilots que han anat a una parada han hagut de gestionar molt bé els seus pneumàtics sense aconseguir-ho en molts dels casos. Com Ericsson, que ha patit molt amb un problema a la caixa de canvis, primer amb Palmer que finalment li ha avançat després d'una preciosa i arriscada lluita i després i fins al final amb Felipe Nasr que no ha pogut amb ell amb el que que ha estat una enorme cursa per part d'Ericsson.

Dani Clos ha protagonitzat una gran cursa acabant en la tornada a la competició després de molt temps en la 14 º posició, Sergio Canamasas per la seva banda continua en la seva línia d'infortunis i ha hagut d'abandonar la cursa.

Darrere dels tres primers ha acabat 4t Leimer 5è Richelmi 6è Trummer 7è Evans 8è Berthon 9è Calat 10è Bird 14è Clos OUT Canamasas

—————

Retorna