Palmer el més ràpid en uns lliures molt igualats

2013-09-06 12:45

Joylon Palmer ha estat el pilot més ràpid dels entrenaments lliures de la GP2 Series disputats al Autodromo Nazionale di Monza, Itàlia. El britànic només ha estat 3 mil·lèsimes més ràpid que Leimer, pel que significa que tindrem un altre cap de setmana molt igualat i aquest cop calorós a diferència de Spa-Francorchamps.

Per: Arnau Viñals Vendrell

Com sempre de poca durada la sessió de lliures de la GP2 que ja li ha anat bé a James Calado que després de provar el Force India F1 durant els primers lliures, només 30 minuts després era dels primers al sortir del pit lane italià amb el seu ART Grand Prix. Un Calado que a la seva primera volta ha dut la velocitat del Fórmula 1 i s’ha col·locat primer seguit d’Stefano Coletti (RAPAX) que havia fet una petita sortida de pista a la grava.

Però Johnny Cecotto (Arden International) provocava una bandera vermella als inicis de la sessió i això ha provocat que ell i els altres pilots perdessin molt de temps del poc que tenen per rodar durant el cap de setmana abans de la classificació, que és aquesta tarda a les 15:55. Tot i això només han perdut 4 minuts de sessió.

Al reprendre la sessió dos pilots també vinculats a la Fórmula 1 com són, Sam Bird (Russian Time) i Dani Clos (MP Motorsport) marcaven els millors temps del moment tot i que Leimer (Racing Engineering) poc després es col·locava per davant del anglès.

Com sempre el trànsit ha perjudicat a molts pilots, però no a Leimer que tornava a  fer una volta millorant en tots els sectors. A Coletti en canvi no l’ha ajudat gens, el monegasc, ha impactat amb Cecotto amb la conseqüent ruptura del seu aleró davanter. Una maniobra que ja està essent investigada pels comissaris.

A tot això amb només 5 minuts restants, Palmer (Carlin) romania a la primera posició per només 3 mil·lèsimes respecte Leimer.

El final de la sessió ha estat molt mogut amb un Marcus Ericsson (DAMS) i amb Sergio Canamasas (EQ8 Caterham Racing) fora de combat amb els seus cotxes aturats a la pista que ha fet que els temps no poguessin millorar més i la classificació final acabés així: Palmer, Leimer, Bird, Richelmi, Dillmann, Coletti, Leal, Trummer, Ericsson, Rossi, Calado, Quaife-Hobbs, Evans, Clos, Nasr, Rosenzweig, Lancaster, Abt, Haryanto, Berthon, Canamasas, Cecotto, De Jong, Ghirelli, Binder, Campana.